Italesse Richard Juhlin Optimum Champagneglas (6 stuks)


Italesse Richard Juhlin Optimum Champagneglas (6 stuks)

Het creëren van het perfecte Champagneglas is de droom waarmee de Richard Juhlin Optimum gestart is.

Deze flûte heeft zijn vorm te danken aan een intensieve samenwerking tussen Italesse, Claesson Kovisto Rune (één van de meest toonaangevende designbureaus in de wereld) en Richard Juhlin.

Juhlin is schrijver van 'A scent of Champagne'. De eisen van Richard Juhlin zijn vertaald in vele verschillende prototypes die steeds opnieuw zijn aangepast totdat de optimale vorm bereikt was. Een vorm die traditie en moderne elementen combineert. De technische expertise van Italesse heeft ervoor gezorgd dat dit glas aan alle eisen voldoet en dit glas met recht 'Optimum' genoemd mag worden. Omdat Trentodoc mousserende wijnen qua klimaat, druivenrassen en methode Champagne zo dicht benaderen, is de stijl vergelijkbaar waardoor dit ultieme Champagneglas ook zeer geschikt is voor Trentodoc!


Kies je verpakking, toevoegingen en aantal:€61.20

aantal:

Volume voordeel:

Meer informatie

Italesse is een voorloper op het gebied van glaswerk voor mousserende wijnen.

De glazen zijn, met hun diepe picûre (diepste punt van de kelk), zo ontworpen dat de bubbel, de geur en de smaak optimaal tot hun recht komen. De Italiaanse interpretatie van de flûte voor mousserende wijnen is een uitvinding van Italesse. Deze flûtes kenmerken zich door een tulpvorm in plaats van de typisch Franse flûte die smaller en rechter van vorm is.

Merken als Mumm, Piper-Heidsieck, Freixenet, Moët et Chandon hebben dit al reeds lange tijd onderkend en zijn dan ook vaste klant. De Italiaanse en Franse opvatting van de flûte worden één in de Richard Juhlin Optimum flûte. De behoefte aan schoonheid, de zoektocht naar de hoogste kwaliteit en de aandacht voor detail zijn de drie kernwaarden die Italesse tot één van de voorlopers in de glazenbranche maakt.Andere mensen kochten ook

Italesse Flûte No5 (6 stuks)

Italesse Flûte No5 (6 stuks)

De ultieme tulpvormige flûte van Italesse

Italesse Privé Grand Cru flûte (6 stuks)

Italesse Privé Grand Cru flûte (6 stuks)

Ruime flûte voor precies proeven en ultiem genieten

bestellen : Accessoires : Italesse