Veelgestelde vragen

Bekijk antwoorden op veelgestelde vragen over kopen, betalen, bezorgen en meer

Neem gerust contact op als jouw vraag er niet tussen staat!


Bestellen

In onze online winkel kun je een keuze maken tussen de verschillende Trentodoc mousserende wijnen van eigen import. Alle wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd na bezoeken aan de regio en uitgebreide selectieproeverijen in Nederland. De selectie wordt gedaan door een wisselend proefteam onder leiding van de bubbelspecialisten Bubbles by Bruud. Bruud levert aan sterrenzaken zoals Oud Sluis, Ciel Bleu en Fred. Over de kwaliteit hoef je je dus geen zorgen te maken.

Om je te helpen met je keuze, zijn de wijnen ingedeeld in verschillende categorie€n, die je ook op deze pagina rechts in beeld kunt zien. Om te bepalen welke categorie wijn het beste bij jouw smaak past, kun je het beste onze pagina over de verschillende typen Trentodoc bekijken.

De Trentodocslijterij is een gespecialiseerde website en daarom is ons aanbod beperkt. Voor een grotere keuze binnen mousserende wijnen kun je terecht op onze zusterwebsites De Proseccoslijterij voor exclusieve Valdobbiadene DOCG prosecco en De Franciacortaslijterij voor een uitgebreid assortiment Franciacorta mousserende wijnen.
De Trentodocslijterij is een onderdeel van Bubbles by Bruud. Meer over ons vind op de pagina over ons.

Betalen

Als je een keuze hebt gemaakt, betaal je bij De Trentodocslijterij na het invullen van je gegevens veilig via iDeal of creditcard. Tijdens het bestelproces kun je kiezen welke betaalmethode je het liefst gebruikt en hoe de wijnen verzonden worden.

Betalingen via iDeal verlopen veilig via payment serviceprovider Mollie. Creditcardbetaling worden afgehandeld via Paypal.

Bezorgen

De Trentodocslijterij werkt samen met DHL en met PostNL.
DHL doet ook 's avonds bezorgpogingen en is de goedkoopste verzendoptie (€ 5,95).
De snelste optie is PostNL: als je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, heb je de wijnen in de meeste gevallen de volgende dag in huis (afhankelijk van PostNL, wij doen de wijnen in ieder geval dezelfde dag op de post). Deze verzendoptie kost € 8,95. Verzendkosten vervallen bij een bestelling van meer dan 12 flessen.

Retourneren

Je kunt een wijn van De Trentodocslijterij retourneren. Je hebt het recht om de bestelling zonder opgave van reden en gedurende veertien dagen te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Dit doe je door contact met ons op te nemen en het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Wij zorgen ervoor dat het totale aankoopbedrag binnen vijf werkdagen op je bankrekening wordt teruggestort.

Wij verpakken je bestelling altijd zorgvuldig zodat deze onbeschadigd bij je kan worden afgeleverd door PostNL of DHL. Heb je een verkeerd artikel of een beschadigd artikel ontvangen neem dan contact op en dan proberen we samen tot een goede oplossing te komen.

Over de Trentodocslijterij

De Trentodocslijterij is een webwinkel van Bubbles by Bruud. Bruud is een importeur die volledig gespecialiseerd is in mousserende wijnen. Meer over de Trentodocslijterij vind je op de pagina over ons.

Bestellingen combineren

Ben je naast de Trentodoc mousserende wijnen benieuwd naar de bubbels die we verkopen via De Proseccoslijterij en De Franciacortaslijterij? Stuur ons een bericht via ons contactformulier. Bellen, social media of direct mailen op info at trentodocslijterij.nl mag ook!


Contactgegevens

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

E-mail

Twitter

Facebook

Of natuurlijk bellen op:
010-7070757