Italesse Flûte No5 (6 stuks)

Italesse Flûte No5 (6 stuks)


Italesse Flûte No5 (6 stuks)Italesse Flûte No5 (6 stuks)Italesse Flûte No5 (6 stuks)

Italesse Flûte No5 (6 stuks)

Met Italesse Flûte No5 kun je optimaal genieten van één van de Trentodoc wijnen van De Trentodocslijterij.

De Italesse Privé lijn is het typische voorbeeld van een Italiaanse flute. Dit betekent dat het glas ontworpen is om optimaal te genieten van Metodo Classico spumantes zoals Franciacorta en TrentoDoc maar ook de meeste Champagnes komen beter tot zijn recht dan in een normale flute. De glazen kenmerken zich ook door een bijzondere elegante lijn. Hoe groter het glas hoe meer een gerijpte wijn tot zijn recht kan komen. Het Flûte No5 glas is een flûte die qua formaat tussen kleine Flûte Privé en de grote Privé Flûte Grand Cru in zit. Het is daarmee het meest gekozen glas van de lijn. Het staat dan ook erg fraai op tafel. Dit glas is speciaal voor mousserende wijnen ontworpen en zorgt dus ook voor een mooi zichtbare bubbel in je glas. Dit glas verkopen wij in doosjes van zes stuks. 


Kies je verpakking, toevoegingen en aantal:€45.60

aantal:

Volume voordeel:

Meer informatie

  • Producent: Italesse
  • Naam: Italesse Privé Elegance flûte
  • Kwalificatie: XTREME® Crystalline
  • Suikergehalte: nvt
  • Alcoholpercentage: nvt%
  • Inhoud: 230 cc l
  • Sboccatura: nvt

Italesse is een voorloper op het gebied van glaswerk voor mousserende wijnen.

De glazen zijn, met hun diepe picûre (diepste punt van de kelk), zo ontworpen dat de bubbel, de geur en de smaak optimaal tot hun recht komen. De Italiaanse interpretatie van de flûte voor mousserende wijnen is een uitvinding van Italesse. Deze flûtes kenmerken zich door een tulpvorm in plaats van de typisch Franse flûte die smaller en rechter van vorm is.

Merken als Mumm, Piper-Heidsieck, Freixenet, Moët et Chandon hebben dit al reeds lange tijd onderkend en zijn dan ook vaste klant. De Italiaanse en Franse opvatting van de flûte worden één in de Richard Juhlin Optimum flûte. De behoefte aan schoonheid, de zoektocht naar de hoogste kwaliteit en de aandacht voor detail zijn de drie kernwaarden die Italesse tot één van de voorlopers in de glazenbranche maakt.Andere mensen kochten ook

Italesse Privé Grand Cru flûte (6 stuks)

Italesse Privé Grand Cru flûte (6 stuks)

Ruime flûte voor precies proeven en ultiem genieten

Winkel - Trentodoc bestellen : Accessoires : Italesse Glaswerk
Kies categorie