Italesse Privé Grand Cru flûte (6 stuks)

Italesse Privé Grand Cru flûte (6 stuks)


Italesse Privé Grand Cru flûte (6 stuks)

Met Italesse Privé Grand Cru kun je optimaal genieten van één van de Trentodoc wijnen van De Trentodocslijterij.

De privé lijn is de Italiaanse design interpretatie van de traditionele franse flûte. Bij dit design is echter niet alleen rekening gehouden met de looks, maar vooral ook met het optimaal tot zijn recht laten komen van de eigenschappen en aroma's van een mousserende wijn.

Deze Privé Grand Cru flûte is de ruimste variant van de Privé serie. Grand Cru door Italesse geperfectioneerd tot op het kleinste detail. Het glas is perfect voor het proeven van elke mousserende wijn door de wijde kelk die beluchting mogelijk gemaakt en het speciaal aangebrachte perlagepunt, wat voor een mooi verloop van de bubbel zorgt.


Kies je verpakking, toevoegingen en aantal:€48.59

aantal:

Volume voordeel:

Meer informatie

  • Producent: Italesse
  • Naam: Italesse Privé Grand Cru flûte
  • Kwalificatie: XTREME® Crystalline
  • Suikergehalte: nvt
  • Alcoholpercentage: nvt%
  • Inhoud: 330 cc l
  • Sboccatura: nvt

Italesse is een voorloper op het gebied van glaswerk voor mousserende wijnen.

De glazen zijn, met hun diepe picûre (diepste punt van de kelk), zo ontworpen dat de bubbel, de geur en de smaak optimaal tot hun recht komen. De Italiaanse interpretatie van de flûte voor mousserende wijnen is een uitvinding van Italesse. Deze flûtes kenmerken zich door een tulpvorm in plaats van de typisch Franse flûte die smaller en rechter van vorm is.

Merken als Mumm, Piper-Heidsieck, Freixenet, Moët et Chandon hebben dit al reeds lange tijd onderkend en zijn dan ook vaste klant. De Italiaanse en Franse opvatting van de flûte worden één in de Richard Juhlin Optimum flûte. De behoefte aan schoonheid, de zoektocht naar de hoogste kwaliteit en de aandacht voor detail zijn de drie kernwaarden die Italesse tot één van de voorlopers in de glazenbranche maakt.Andere mensen kochten ook

Italesse Flûte No5 (6 stuks)

Italesse Flûte No5 (6 stuks)

De ultieme tulpvormige flûte van Italesse

Winkel - Trentodoc bestellen : Accessoires
Kies categorie