Opera Trentodoc Nature Millesimato

Opera Trentodoc Nature Millesimato


Opera Trentodoc Nature MillesimatoOpera Trentodoc Nature MillesimatoOpera Trentodoc Nature Millesimato
Opera Trentodoc Nature Millesimato

Opera Trentodoc Nature Millesimato

Proef de pure expressie van Chardonnay uit de Cembra vallei in deze Nature van Opera.

Deze verfijnde Trentodoc is gemaakt van 100% Chardonnay van verschillende kleine wijnbouwers in de Cembra vallei. Door de selectie van druiven en een lange tweede vergisting op de fles van minstens drie jaar, past de dosage zonder suiker perfect bij deze wijn. Schoon, zuiver en opwekkend aperitief. Ook fantastisch met oesters!

 


Kies je verpakking, toevoegingen en aantal:€28.96

aantal:

Volume voordeel:
1-5 €28.96
6+ €27.50

Meer informatie

  • Producent: Opera
  • Naam: Opera Trentodoc Nature Millesimato
  • Kwalificatie: Trentodoc
  • Suikergehalte: Nature - 0 gram/liter
  • Alcoholpercentage: 12,5%
  • Inhoud: 0,75 l
  • Sboccatura: November 2012
Cembra is de naam van de vallei waarin Opera zich bevindt en is één van de meest gerenommeerde wijngaarden in Trentino. Valle di Cembra bestaat uit zeer steile hellingen op een hoogte tussen 200 en 800 meter. De hellingen met de beste zonexpositie zijn hier al eeuwenlang bedekt met wijngaarden. In deze wijngaarden is plukken met de hand een noodzakelijkheid. 

De initiatiefnemers van Opera zagen het potentieel van deze vallei voor mousserende wijnen op de klassieke methode. Opera werkt samen met kleine wijnboeren die dezelfde filosofie voor wijn hebben op het gebied van wijn verbouwen, selectiecriteria en duurzaamheid. Deze samenwerking is volledig gericht op het maken van mousserende wijnen en heeft onder andere vorm gegeven aan een state-of-the-art wijnmakerij die nieuw leven heeft gegeven aan de oudste wijnmakerij in de regio.Andere mensen kochten ook

Winkel - Trentodoc bestellen : Winkel - Trentodo Pas dosé bestellen
Kies categorie